Betalingsformer

Hos HUA Danmark er det muligt at betale med Visakort og Mastercard. Derudover er det muligt at overføre penge til vores bankkonto.

De kan foretage bankoverførsler til følgende konto. : Sparekassen Kronjylland - 6680-0010744946.

Vælger De, som kunde, at overføre pengene til HUA Danmark´ konto sætter vi først ordren i gang, når beløbet er modtaget hos vor konto. Ved overførsel er det vigtigt, De angiver Deres ordrenummer ved indbetalingen. Hvis varen ikke kan leveres eller afvises på grund af beskadigelse m.v., eller såfremt De benytter Deres fortrydelsesret, vil fakturabeløbet for den pågældende vare blive indsat på Deres konto, når HUA Danmark har modtaget returvarerne.

Priser

Alle priser er incl. 25% moms.
Priserne er kun gældende indenfor Danmarks grænser, excl. Færøerne og Grønland.
Alle aftaler indgås på dansk. Der tages forbehold for udgåede varer, prisændringer, og tastefejl.

Fragtgebyr ved bestilling

Ordrer over kr. 500,00 er fragtfrit. Ordrer under kr. 500,00, der skal sendes, bliver pålagt et fragtgebyr på kr. 85, kr. 150 eller kr. 300. Klik her for at læse mere om priser for fragt og levering. Tilbuddet gælder ikke i Grønland, i udlandet og på Færøerne. Såfremt man ønsker, at afhente selv, er dette også muligt efter nærmere forudgående aftale.

Levering af varen(e)

Vi sender vores varer med fragtmand eller Post Danmark. På alle varer i butikken kan du se den forventede leveringstid. Det er ikke en garanti for at varen bliver leveret indenfor den angivne tid. (De fleste varer er fremme inden 48 timer).

Vi tager forbehold for udgåede varer og varer der er i restordre. HUA Danmark kan ikke holdes ansvarlig for forsinkelser og evt. omkostninger grundet forsinkelser. Heller ikke i tilfælde af fejlleverede varer eller defekte varer. Med Post Danmark leveres varen dagen efter afsendelse. Varer, der leveres med fragtbil, leveres til første dør i stueetagen.

Modtagelse af varen(e)

VED MODTAGELSE ER DET VIGTIGT AT DU KONTROLLERER, AT VAREN ER INTAKT OG IKKE HAR LIDT OVERLAST I FORBINDELSE MED TRANSPORTEN. Der må max. gå 7 hverdage inden anmeldelse af en transportskade. Herefter kan HUA Danmark ikke holdes ansvarlig for transportskader.

Anmeldelse af beskadigede varer skal ske til HUA Danmark via vores reklamationsformular. Der skal desuden ved modtagelse kontrolleres, at det er de(n) korrekte vare(r) der er leveret.

Hvis der er synlige skader på pakken skal der enten nægtes modtagelse, eller sammen med chaufføren skrives på fragtbrevet, at "der tages forbehold for brækage".

Hvis emballagen ikke er synligt beskadiget, men en fragtskade på indholdet viser sig efterfølgende, skal der reklameres hurtigst muligt og senest 7 hverdage efter varen er modtaget. Reklamationen skal indsendes via reklamationsformular på www.hua.dk.

Ved reklamation eller fejllevering

Har du fået defekte eller fejlleverede varer, eller ønsker du at reklamere over en vare, skal det ske til info@hua.dk, med angivelse af fejlen og kopi af den oprindelige kvittering. HUA Danmark skal kontaktes inden varerne sendes retur.

Man må under ingen omstændigheder tage en vare i brug, før reklamationen er færdigbehandlet.

Vi reparerer eller ombytter og sender en ny når vi har modtaget den defekte/fejlleverede vare. HUA Danmark dækker transportomkostninger i forbindelse med reklamation/fejllevering ved forsendelse via Post Danmark eller Danske fragtmænd. Ikke synlige defekter skal meldes til HUA Danmark senest 7 dage efter modtagelse, det er derfor vigtig inden for denne tid at kontrollere varen.

Returnering/Fortrydelse

Du har mulighed for at fortryde dit køb inden 30 dage efter du fysisk har modtaget varen(e). Du skal blot inden fristens udløb have sendt varen(e) retur til vores adresse:

HUA Danmark
Møllehaven 21A
4040 Jyllinge
CVR: 28992122

Varen(e) skal fremstå i væsentlig samme stand og mængde. Fortrydelsesretten gør sig ligeså gældende i tilfælde af, at kunden undlader modtagelse af varen.

Vi tager ikke specialfremstillede varer retur.

Originalemballagen skal desuden returneres i en stand, der gør et videresalg muligt, idet der på emballagen er anvist brugbare oplysninger om produktets anvendelse såvel som mål/værdier som er nødvendig info for vore kunder. OBS: Vi tager ikke varerne retur, hvis der er skrevet på emballagen. Kunden har selv ansvaret for, at varen kommer frem i hel stand til vores adresse.

Pakker sendt retur som "modtager betaler", u/franco, "pakke uden omdeling" etc. vil ikke blive modtaget/afhentet.

Håndtering af personoplysninger

For at du kan få din bestilling leveret, skal vi bruge dit navn og postadresse. Hvis du vil have en ordrebekræftelse via e-mail, har vi også brug for din e-mail adresse. Oplysningerne videregives eller videresælges ikke til tredjemand. De vil kun blive brugt i HUA Danmark's markedsføring over for dig, hvis du udtrykkeligt har accepteret det. Dine oplysninger bliver gemt på ubestemt tid og du kan når som helst blive slettet fra kundekartoteket, hvis du sender en email til info@hua.dk med teksten "afmeld mig venligst".